Udforsk din bevidsthed Jeg guider dig til at finde dine egne svar Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler Jeg er certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Guidet meditation der giver dig ro og overblik i en svær situation

Alt er som det skal være

Varenr. 88350
fra Anja Lysholm
DKK 85,00
Få øje på kærligheden

  Klik her for at lytte

En guidet meditation til dig der f.eks.:

  • har svært ved at tilgive
  • kæmper med at komme overens med fortiden
  • hænger fast i fortiden
  • bliver ved at spørge hvorfor
  • ønsker at se det gode i en situation.

Der sker nogle gange ting i vores liv som vi har svært ved at forstå eller acceptere. “Det burde ikke være sådan her”, siger vi. Men uanset hvor meget vi kæmper imod, så ER det sådan. Det betyder ikke at tingene ikke kan blive anderledes, eller at vi ikke kan lave om på noget i vores liv, men at kæmpe imod noget i manglende accept af hvordan tingene er nu, er at kæmpe imod virkeligheden, og det medfører smerte. En smerte som måske endda er endnu større end den rene smerte over det der faktisk er sket i vores liv.

Kan vi derimod se på det der er sket, fra et rent sted – et kærligt sted – så opstår der en åbenhed i os for at smerten kan transformeres – til visdom, til kærlighed – og med tiden til glæde og ægte accept.

Til den beroligende lyd af havets brusen får du i denne guidede meditation mulighed for at se på en svær situation i dit liv fra et kærligt sted.

Varighed: 31 min.

Lydfilen kan downloades til din mobil, tablet eller computer straks efter køb

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Jeg guider dig til at finde dine egne svar
Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler
Jeg er certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.
-->