Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Betingelser

Priser

Alle priser på siden er inkl. moms.

Betaling

Du kan betale med Dankort her på siden.

Har du et andet betalingskort, kan du betale med det via Paypal.

Paypal er et sikkert system, og du behøver ikke have en PayPal-konto for at kunne bruge det. Du vælger bare “Don’t have a PayPal account?”, og så får du lov at indtaste oplysningerne for dit betalingskort. Jeg får ikke adgang til dine kort-oplysninger.

Levering

Når du har gennemført betalingen, får du en mail med et link til download af filen/filerne. Har du købt cd’er, bliver de sendt inden for et par dage. Har du tilmeldt dig en workshop, får du nærmere info senest en uge før workshoppen. Er der noget du har brug for at vide inden, er du velkommen til at spørge mig på anja@uforklarbar.dk.

Fortrydelsesret

Læs her om den generelle fortrydelsesret ved køb på nettet

Guidede meditationer

Da der er tale om elektroniske produkter som i sagens natur ikke kan returneres, er der ingen fortrydelsesret ved køb af guidede meditationer. MEN skulle du af en eller anden grund fortryde dit køb, vil jeg meget gerne høre fra dig på anja@uforklarbar.dk. At der ikke umiddelbart er fortydelsesret, betyder ikke at vi ikke kan finde en løsning. Måske er det bare musikken du ikke kan lide, og så kan du få en udgave uden musik. Måske har du opdaget en talefejl som irriterer dig, og så kan jeg rette den (til glæde for fremtidige købere også). Er du utilfreds med noget, vil jeg gerne høre om det så jeg kan lære af det. Brok er velkommen! (Og det er ros naturligvis også)

Cd’er

Cd’er kan kun returneres hvis emballagen ikke er brudt. Når du sender dem retur, skal du medsende den fortrydelsesformular som du finder her: Standardfortrydelsesformular. Send mig gerne en mail inden på anja@uforklarbar.dk så jeg ved at jeg kan forvente dem retur. Du betaler selv returporto (prisen afhænger af antal cd’er), og jeg refunderer dit køb når jeg modtager dem.

Telefonfraser

Da der er tale om elektroniske produkter som i sagens natur ikke kan returneres, er der ingen fortrydelsesret ved køb af færdigindtalte telefonfraser. MEN skulle du af en eller anden grund fortryde dit køb, vil jeg meget gerne høre fra dig på anja@uforklarbar.dk. At der ikke umiddelbart er fortydelsesret, betyder ikke at vi ikke kan finde en løsning. 

Hvis du har flere virksomheder, må du gerne bruge de købte fraser i dem alle, men du må ikke videresælge dem eller bruge dem til dine kunder (f.eks. hvis du sælger telefonløsninger). Kontakt mig hvis du har brug for en særlig løsning til det brug.

Workshops

Hvis du fortryder din tilmelding inden for 14 dage, får du hele dit indbetalte beløb retur. Melder du afbud efter 14 dage, men inden 30 dage før workshoppen afholdes, refunderer jeg 50 % af din betaling. Ved afbud senere end 30 dage før, får du ingen penge retur, men du er naturligvis velkommen til at sælge/overdrage din plads til en anden eller deltage i workshoppen på en anden dato (den mulighed gælder dog kun de workshops jeg afholder hjemme hos mig selv med mig som underviser).

Kontaktoplysninger

Uforklarbar
Algade 41B, 1. tv.
4220 Korsør

Tlf.:36980259

e-mail: mail@uforklarbar.dk

CVR-nr.: 29491259

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.