Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Gateway Voyage

Tag på rejse i din bevidsthed

Jeg arbejder på at få den første Gateway Voyage i Danmark op at stå. Det er et 6-dages internatkursus (læs mere længere nede), og det kommer til at koste 1995 EUR (dog med god rabat til de hurtige når tilmeldingen går i gang). Hvis du vil høre mere når jeg har en dato (og det får jeg når tilstrækkeligt mange har vist interesse her), så skriv dig op på mailinglisten her (som er en anden liste end mit nyhedsbrev - denne er specifikt for dig med interesse i Gateway):

Ja tak, skriv mig op helt uforpligtende

* skal udfyldes

 

For første gang i Danmark kan du opleve The Monroe Institute’s banebrydende kursus Gateway Voyage; et 6-dages internatkursus der i over 30 år har lært tusindvis af helt almindelige mennesker over hele verden at få adgang til usædvanlige udvidede bevidsthedstilstande uden at det kræver ”særlige evner”, bevidsthedsudvidende stoffer eller en årelang meditationspraksis. Hjælpemidlet er det videnskabeligt baserede lydsystem Hemi-Sync.

Under kurset får du mulighed for at udforske de mange muligheder systemet giver, f.eks. dyb afspænding, bedre adgang til intuition og vejledning, afbalancering af følelser, selvhealing, andre energisystemer, ud af kroppen-oplevelser, remote viewing med mere. Der er ikke noget du skal tro på for at deltage. Det eneste du vil blive bedt om at være åben for, er udsagnet ”jeg er mere end min fysiske krop”. Hvad det mere så kunne være, går kurset ud på at undersøge.

Kurset foregår på engelsk.

Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.