Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Gratis guidet meditation

$images[i]->getDescription()|escape

Du kan finde masser af gratis guidede meditationer på nettet. Jeg håber selvfølgelig at du har lyst til at støtte mit arbejde og købe mine i stedet for. Men jeg vil også gerne forære dig en gratis guidet meditation - sammen de andre gratis resurser du får adgang til når du skriver dig op til mit nyhedsbrev (hvilket i øvrigt giver dig en rabatkode der giver 10 % på dem du kan købe).

Den guidede meditation du får af mig, hedder Dagens Fokus. Det er en meditation du kan bruge til at fremme en bestemt egenskab i dig selv i løbet af din dag. Det er en god ide at lytte til den som det første om morgenen, men du kan også sagtens bruge den i løbet af dagen for at centrere dig og holde fokus på det du har besluttet dig for.

Ved lige at bruge 10 minutter på at sætte dig ned og fokusere på det du gerne vil, tager du styringen og får nemmere ved at tilrettelægge din dag som du gerne vil have den. I modsætning til at springe på hovedet ud i dagen og risikere at ende i hamsterhjulet – måske ikke engang dit eget. 

For at få Dagens Fokus-mp3’en (+ meget andet, bl.a. et gratis videoforløb om Hemi-sync – verdens mest geniale meditationsværktøj!), skal du bare skrive dig op her:


VEJLEDNING: Når du trykker på knappen, forsvinder det du har indtastet i felterne, og så får du en mail hvor du skal klikke på et link for at bekræfte din tilmelding.

Kurven er tom

BEMÆRK: Jeg kan desværre først sende cd'er fredag d. 21. september. Guidede meditationer og e-bøger leveres som altid med det samme :-)