Udforsk din bevidsthed Jeg guider dig til at finde dine egne svar Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler Jeg er certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Guidet meditation

For nogle kan det være en hjælp at blive guidet i meditation. Mange føler at de har svært ved at meditere eller har ligefrem opgivet og siger "jeg kan ikke meditere", men der er en ting du skal forstå om meditation:

"At meditere" er ikke den fuldkomne tilstand af tanketomhed og indre fred. Det er måske målet med meditation, men hvis du sætter dig ned og trækker vejret og øver dig i at lade tankerne glide forbi i stedet for at hæfte dig ved dem, så mediterer du!

At meditere er altså ikke målet*, men midlet. Og dermed kan du ikke fejle eller sige at du ikke kan finde ud af det. Det kan godt være du ikke er øvet som en zenmunk fra første dag, men "mediterer" gør du altså.

Måske føler du alligevel at du har brug for hjælp. Og så kan guidet meditation være en hjælp til at holde de der påtrængende tanker i skak.

Du kan også bruge guidet meditation hvis du vil bruge din meditative tilstand aktivt til at opnå et bestemt formål. Og vil du i dybden, kan du tage et guidet meditationsforløb på 1-5 dage.

Her får du en oversigt over de guidede meditationer du finder her på siden. Bemærk at oversigen er en blanding af danske guidede meditationer til download, engelske guidede meditationer med Hemi-Sync på cd og workshops. Klik på de enkelte titler for at læse mere om dem. 

*(Jo, ordet meditation kan også godt bruges om målet/den ønskede tilstand - måske deraf forvirringen hos mange :-))

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Udforsk din bevidsthed
Jeg guider dig til at finde dine egne svar
Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler
Jeg er certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.