Udforsk din bevidsthed Jeg guider dig til at finde dine egne svar Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler Jeg er certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Cd'er med Hemi-Sync®

Prisen er inkl. brevporto (jeg sender kun til adresser i Danmark). Leveringstiden er typisk 5 dage. Jeg sender så hurtigt jeg kan, og du får en mail når jeg har gjort det. Har du brug for noget til en bestemt tid, så skriv til mig inden du bestiller.

Anja Lysholm

Jeg sælger primært cd'er på mine workshops og meditationsaftener, men du kan også købe dem her hvis du har for langt til Korsør til at hente dem selv. 🐫

Prisen er inkl. porto (jeg sender kun til adresser i Danmark). Leveringstiden er typisk et par dage. Jeg sender så hurtigt jeg kan, og du får en mail når jeg har gjort det. Har du brug for noget til en bestemt tid, så skriv til mig inden du bestiller.

Bemærk at Hemi-Sync skal høres i hovedtelefoner for fuld effekt, og du må ikke høre det mens du kører bil.

De guidede meditationer på disse cd'er er på engelsk.

Du er velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål til en eller flere cd'er. 

---

Hvis der er en særlig cd du er på udkig efter, og du ikke finder den her, så prøv at kigge hos mine kolleger i Schweiz, der i øvrigt også har nogle gamle, udgåede titler på lager.

Udforsk din bevidsthed
Jeg guider dig til at finde dine egne svar
Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler
Jeg er certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.
-->