Udforsk din bevidsthed Jeg guider dig til at finde dine egne svar Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler Jeg er certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Hemi-Sync-workshop med Anja LysholmEn rejse ind i dig selv

Udforskning af bevidsthed | Exploring consciousness

Varenr. 174145
fra The Monroe Institute
DKK 3.200,00
Lær at meditere og rejse i din bevidsthed med en lydteknologi der hurtigt får dig i den tilstand du ønsker - helt uden at have mediteret før. Absolut ingen erfaring nødvendig.

Få adgang til hele dig, og få svar på dine "livets store spørgsmål"

Lyt. Slap af. Oplev. Sværere er det ikke.

 • Er du nysgerrig efter at udforske og rejse i din bevidsthed?
 • Er du interesseret i at finde dine egne svar frem for at skulle tro på de svar andre har fundet?
 • Vil du opleve hurtigt og nemt at komme i en ændret bevidsthedstilstand uden at skulle bruge årevis på at meditere?

Og ville det heller ikke være så tosset for dig at opleve:

 • mindre stress?
 • bedre overblik over dit liv?
 • en styrket intuition?
 • dyb, dyb afslapning?
 • bedre søvn?
 • stærkere kontakt til dine egne indre ressourcer?

Vil du i øvrigt også gerne have muligheden for (men det er ikke et fokus undervejs, og der er ingen forventning eller krav om at du "tror på den slags"):

 • ud af kroppen-oplevelser
 • at føle dig i ét med universet
 • at få kontakt til en nærtstående afdød

Så er denne workshop noget for dig

I løbet af de to dage workshoppen varer, kommer vi igennem øvelser hvor du

 • lærer at komme i en tilstand hvor din krop sover, men dit sind er vågent og aktivt. En ”grundtilstand” der bruges som afsæt til at udforske andre bevidsthedstilstande og energisystemer
 • lærer at komme i en udvidet bevidsthedstilstand hvor du har adgang til en dybere viden i dig selv som ligger uden for din normale vågne tilstand
 • får kontakt til det man kan kalde dit højere selv, din indre visdom, din dybere bevidsthed
 • får lejlighed til at slippe gammel frygt og overbevisninger der hindrer dig i at opnå det du ønsker.

Du får også simple værktøjer til at

 • mærke og forstærke dit eget naturlige energifelt
 • slippe distraherende tanker og følelser
 • komme i tanker om noget du har glemt
 • få jordforbindelse
 • finde en hurtig løsning på et problem eller svar på et spørgsmål
 • finde ro og balance i en enkelt vejrtrækning

Du vil komme til at lære hurtige genveje til disse bevidsthedstilstande så du ikke behøver at lytte til Hemi-Sync for at opnå dem.

Hvad er Hemi-Sync for noget?

Hemi-Sync® er en forkortelse af ”hemisfærisk synkronisering”. Det er et lydsystem der bruges til at afbalancere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel og bringe dig i den bevidsthedstilstand du ønsker. Det er en blid, men effektiv metode og en nem genvej til noget som ellers kan tage årevis at lære. Du skal ikke gøre andet end at lytte. Jeg forklarer det nærmere i videoen her.

Hvordan foregår en Hemi-Sync-workshop?

Øvelserne høres liggende (på madrasser) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler kort i gruppen om hvordan den forløb. Vi holder flere pauser undervejs hvor du jo også har mulighed for at tale med ligesindede, nemlig dine rare meddeltagere. En god bonus ved sådan en workshop. 

Workshoppen foregår på dansk, men de øvelser vi lytter til undervejs, og det skriftlige materiale du får, er på engelsk. Hvis du er i tvivl om om du vil kunne forstå øvelserne, kan du lytte til en prøve-øvelse her: Gateway Voyage Introductory Exercise.

Workshoppen varer to dage. Begge dage er det fra kl. 9.15 til 18.30

Der er maks. 6 deltagere på holdet.

Hvad siger folk der har prøvet det?

"Workshoppen var en intens weekend med både dyb indre ro og indsigt i mig selv. Det er flere måneder siden og virkningen i form  af stressreduktion og bedre søvn er permanent. Jeg er taknemmelig for at være blevet introduceret til denne meditationsform og skal helt klart på workshop igen!"

A.B.

"Jeg skriver for at fortælle, hvor glad jeg var for at være med på din workshop. Det var fantastisk oplevelse for mig. Jeg har næsten dagligt hørt enten F10 eller F12 og det har været fantastisk. Jeg har ikke  haft så mange oplevelser med billeder osv. når jeg høre lydene, men jeg syntes at mit almindelige liv, med arbejde, venner og familie går bare meget bedre. Problemer – jeg har haft i mange år syntes nærmest forsvinde af sig selv og det liv jeg har ønsket mig, syntes at folde sig ud for mig. Endnu en gang tak for en stor oplevelse."

Karsten Johansen

"Jeg deltog på en Hemi-Sync-weekend hos Anja Lysholm i Korsør, og det var jeg meget meget glad for. Weekenden var velstruktureret og havde et højt fagligt niveau, og strukturen var så logisk at jeg langsomt men sikkert kunne gå dybere og dybere i bevidsthedens lag, og samtidig var der en ramme af varme og godhed, der gjorde at jeg kunne mærke jeg havde plads og ro, og at jeg kunne udforske mine indre verdener. Jeg følte mig tryg ved at Anja kunne svare på mine spørgsmål og hjælpe mig igennem mine forskellige oplevelser og reaktioner på en rolig og harmonisk måde - og jeg kunne også mærke at hun ikke havde nogle religioner, hun gerne ville sælge mig, og det kunne jeg rigtig godt lide. Jeg følte der var plads til lige netop det som vi hver især mødte i vores indre verdener, og til os som mennesker... samtidig med at der var en klar struktur, høj faglighed og et klart formål. 

Jeg synes det var en spændende weekend, og min egen oplevelse var at øvelserne gradvist hjalp mig igennem blokeringer og hjalp mig til at lære min indre verden at kende så jeg blev i stand til at være så åben og klar at jeg kunne opleve ting jeg troede var langt udenfor min rækkevidde... Det føltes også som meget konkrete resultater og ikke bare smukke fantasi-oplevelser, fordi jeg med det samme kunne mærke klare følelsesmæssige, fysiske og mentale effekter. 

Her efter kurset føler jeg mig 'opgraderet', jeg har meget mere spirituel selvtillid og føler en indre viden og klarhed som jeg ikke har oplevet før, og jeg kan mærke der er sket et skift i min energi. Jeg bruger også med glæde teknikkerne fra kurset til at finde ro og klarhed i hverdagen, og det er blevet noget lettere for mig at spænde af og være tilstede i nuet. Jeg føler mig også meget mere selvsikker og har tillid til min indre styrke"

Anna

"Man læser så tit, på bagsiden af bøger og på diverse kursussider, at “det her vil ændre dit liv!”, og jeg tager altid den slags med et gran salt. Men nu er der gået en måneds tid, siden jeg var på workshop med Hemi-sync, og jeg kan lige så godt sige det, som det er; de to dage med mærkelige lyde i ørerne har faktisk ændret mit liv. I hvert fald blev det for mig startskuddet til et helt nyt forhold til både mig selv og – store ord, jeg ved det – Gud, som stadig udvikler sig dag for dag. Og jeg tror aldrig, mit liv bliver helt det samme igen. Og gudskelov for det."

Læs resten af Kiras beretning her: De andre siger at det her kan ændre dit liv!

Kira Madsen
Journalist

"Jeg var på et weekendkursus hos Anja i Hemi-Sync d. 6 og 7 dec. 2014, som jeg varmhjertet kan anbefale. Jeg meldte mig på kurset fordi Cellebiologen og forfatteren Bruce Lipton anbefaler Hemi-Sync som middel til at slippe ubevidste reaktionsmønstre.

Ud over gode og lærerige oplevelser på selve kurset, har det givet mig nogle rigtig gode redskaber fremover. Anjas beskrivelser af de forskellige niveauer man kan nå gennem meditation, var en stor aha-oplevelse for mig.

Under kurset blev jeg desuden opmærksom på hvorfor jeg indimellem får migræne. Jeg fandt ud af at jeg indimellem spænder nogle muskler inde i hovedet som jeg gennem lydpåvirkningen fik hjælp til at slippe.

Tusind tak for dit arrangement og varme personlighed, Anja!"

Maja

"Det herlige ved denne meditationsform er, at den henvender sig til alle, der har en interesse i at få dykket ned i alle de kræfter, der ligger udenfor vores fysiske grænser. Ingen forudsætninger er påkrævet. Metoden er videnskabeligt funderet og fuldstændig blottet for hippie-huffy-fluffy tilbøjeligheder eller (ny)religiøse indpakninger, hvilket er særdeles befriende. Ved hjælp af den diskrete støj, man bliver påvirket med i sine hovedtelefoner, er det som om man skyder genvej til den dybe meditation, hvor indsigterne ret ubesværet står i kø. Selv har jeg arbejdet med meditationen i mange afskygninger gennem flere årtier, og jeg må medgive, at selv garvede “jeg ved bedst selv” som mig, fik mig en positiv overraskelse over, hvor effektivt og let tilgængeligt et system det er. Mine varmeste anbefalinger til Anja og Hemi-Sync."

Gitte Toya

"Jeg var på denne workshop sidste gang, og kan varmt anbefale den! Hemi-Sync er en fantastisk metode til nemt og blidt at opnå ændrede bevidsthedstilstande og komme i kontakt med vores egen indre visdom og guidning. Og Anja er en klar, varm og rolig underviser, der får en til at kunne slappe helt af og åbne sig op for dyb indre ro og indsigt."

Mia Lyberth
Psykoterapeut og mindfulness-instruktør

"Jeg var på workshoppen i Aarhus den 19.-20.10. Det var ganske fantastisk. Det er helt fantastisk så meget energi jeg har fået efterfølgende! Og så giver det bare også så meget at høre HemiSync cd’er. Et godt supplement til den proces jeg i forvejen var i. Jeg kan varmt anbefale, og Anja Lysholm er en rigtig god underviser. Strålende!" 

Kisser Bjerregard
Kinesiolog, Kinesiolog-Akademiet

"Jeg blev positivt overrasket over hvor dybt et lag jeg nåede i mig selv. Mange tak for et dejligt givende og fantastisk godt kursus."

Erland Rasmussen

"Min nakke faldt på plads. Sådan føltes det i hvert fald. Jeg kørte galt for 12 år siden og fik der piskesmæld. Spændingerne i min lænd blev mindre.

Sidst på søndagen mærkede og følte jeg tydeligt at jeg slet ikke skulle være bange for at jeg ikke kunde finde ud af og hjælpe mennesker, og jeg altid havde det rigtige svar, når jeg skulle bruge det. Jeg havde den viden jeg skulle bruge.

Jeg fik et tydeligt bevis på, at jeg skal ud og fortælle min historie, for at hjælpe andre mennesker, så de kan spejle sig i mig, blive inspireret.

Det var fantastisk at mærke hvad hemi-sync øvelserne gjorde ved mig og høre hvad de andre oplevede."

Zenna Louann 

Hvem er denne her workshop for?

Hvis du er nysgerrig og har et åbent sind, kan du være med. Der er ingen dogmer du skal acceptere, og ingen særlige leveregler du bliver bedt om at praktisere. Det eneste du vil blive bedt om at overveje, er muligheden for at ”du er mere end din fysiske krop”. Hvad du så lægger i det, er helt op til dig.

I det hele taget kan man sige om denne workshop at det hele er op til dig. Jeg kommer ikke til at tolke på dine oplevelser (eller evt. ikke-oplevelser) undervejs. Jeg hverken kan eller vil. Vi kommer efter hver øvelse til at dele (dem der har lyst, og jeg vil opfordre til at man gør det) det vi har oplevet, fordi det at sætte ord på hjælper en til at reflektere bedre. Men vi skaber et rum med respekt for hinandens individuelle oplevelser, og det betyder at hvor fristende det end måtte være, så analyserer vi ikke det de andre har oplevet. Man får mulighed for at granske videre selv i de efterfølgende øvelser. Dette er din rejse, og jeg kan være din hjælper med praktiske tips og råd.

Der er ikke noget farligt ved denne workshop, men alligevel vil jeg gøre opmærksom på at jeg ikke er terapeut, så når du tilmelder dig, går jeg ud fra at du har et psykisk stabilt afsæt og er i stand til at håndtere de ting der måtte dukke op i dig undervejs. Du har selvfølgelig min støtte og vejledning, og jeg har også terapeuter jeg kan henvise til hvis det skulle blive nødvendigt (det har jeg aldrig været ude for), men jeg arbejder ikke terapeutisk under workshoppen. Når det er sagt, vil jeg tilføje at jeg ikke har oplevet at der er dukket ting op undervejs som deltagerne ikke har ønsket. Højst positive ting de ikke havde forventet.

Hvor foregår det?

Det foregår i den smukke Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev.

Italian Trulli

(Se evt. flere billeder af den gamle mølle her)

Omkring Møllen er der fred og ro, højt til himlen og god mulighed for at grounde mellem øvelserne.

Bus 440R kører dertil fra Ringsted eller Haslev station og holder 1 kilometer derfra. (Start- og sluttidspunkt for workshoppen er tilpasset bussen fra/til Ringsted.)

(Er du interesseret i en workshop i dit eget område, så skriv til mig, eller læs her om at arrangere en workshop.)

Hvem underviser?

Jeg hedder Anja, og det er mig der faciliterer og guider dig gennem processen.

Jeg er certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA (som den eneste nuværende i Skandinavien) og holder workshops i meditation og bevidsthedsudforskning med Hemi-Sync. Jeg har desuden oversat to bøger af den amerikanske efterlivsudforsker Bruce Moen, og jeg er certificeret i at holde hans Exploring the Afterlife workshop. Jeg er også Reiki-healer.

Jeg arbejder ud fra Monroe-instituttets retningslinjer:

The Monroe Institute has a strong conviction that it is important to support and assist individuals in finding personal answers, rather than promoting a particular belief system or doctrine, thus all are encouraged to bring individual interests and concerns to this course. Though there is an opportunity to examine broad overviews regarding consciousness and change, it is up to each individual to discover and reach his or her own personal conclusions with the assistance of both the course facilitators and within the group setting as the concept of being more than one’s physical body is investigated and explored.

Hvad koster det?

Prisen for en hel weekend er 3.200 kr. Du medbringer selv frokost, men jeg sørger for kaffe, te og lidt sødt og salt at gumle på undervejs.

Er I to der følges ad, så tilmeld jer sammen, og spar 1.000 kr. samlet. 
Pris for 2 samlede tilmeldinger til samme weekend: 5.400 kr. Skriv antal i feltet til venstre for den grønne knap.

Når du har gennemført workshoppen, får du i øvrigt en rabatkupon til Monroe-instituttet på 200 $ der gælder hvis du tager et af deres kurser. Ikke kun hvis du tager til USA, men også de trainere der tilbyder kurserne rundt om i Europa – f.eks. England og Tyskland, giver dig rabatten. 

Overnatning?

Nærmeste overnatningsmulighed er:

EMMAUS - læs mere her
Højskolevej 9 
4690 Haslev 
Tlf.: 54 43 54 33

Hvad vil det sige at udforske sin bevidsthed?

Robert Monroe fortæller her i et gammelt klip om at udforske sin bevidsthed på instituttets 6-dages grundkursus Gateway Voyage som denne weekendworkshop svarer til de 2 første dage af. Lad ikke videoen give dig forventninger*, men i stedet en forsmag på hvad det er vi mere end kradser i overfladen af her.

*Lidt om forventninger

Mange der finder frem til denne workshop, har læst Bruce Moens bøger og ved at det var ved hjælp af Hemi-Sync han fik hul igennem til sin udvidede bevidsthed og til Efterlivet. Denne workshop handler dog ikke om kontakt til afdøde. Den handler heller ikke om at få ud af kroppen-oplevelser selv om det var sådan nogle der fik Robert Monroe i gang med at udforske sin bevidsthed og udvikle Hemi-Sync. I det hele taget er det en rigtig god ide at lægge alle forventninger på hylden, da de ellers kan spærre for det netop du har brug for at opleve – eller ikke opleve. Det kan du læse et indlæg om her: Spænd ikke ben for dine sanser.

Du skal selvfølgelig vide at det er mulighederne når man bruger Hemi-Sync, men du skal heller ikke lade dig afskrække hvis du slet ikke har lyst til at opleve den slags. Du får en række værktøjer og bestemmer selv hvad du vil bruge dem til.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Hvad kræves der af forkundskaber? Jeg kan ikke meditere. Kan jeg godt være med alligevel? 

Svar: Der kræves ingen forkundskaber - udover at du kan engelsk. Du behøver ingen særlige evner eller erfaringer udi meditation eller lignende. Overhovedet! Tværtimod. 

Spørgsmål: Jeg har mediteret i årevis - kan jeg få noget ud af din workshop? 

Svar: Ja! De øvelser vi laver her, er en mere aktiv og formålsdrevet form for meditation end du måske er vant til. Og du vil måske nå dybere lag end du plejer. 

Spørgsmål: Minder det om Silva-metoden? 

Svar: Der er visse elementer der ligner, men fokus er ikke det samme. I Silva-metoden taler man også om hjernebølger og om at gå i alpha- og theta-tilstand, man bruger lyd, man bruger at tælle, og man indkoder nogle forskellige mentale ankre man kan bruge i sin hverdag til at løse problemer, sove bedre, nå sine mål osv. Sådan nogle ting får du også under Hemi-Sync-øvelserne, men det er ikke mentaltræning der er det primære fokus på denne workshop. 

Spørgsmål: Er det her en workshop du selv har opfundet, Anja?

Svar: Nej, det er Monroe-instituttets officielle Excursion Workshop også kaldet Exploring Consciousness. 

Stadig i tvivl?

Skriv til mig på anja@uforklarbar.dk, og spørg om alt det du måtte være i tvivl om.

Mød op til en af mine meditationsaftener, og prøv en Hemi-Sync-øvelse for en flad 50'er.

Læs i øvrigt her hvorfor det er bedre at tage på workshop end at gøre det selv.

Ønsker du en workshop i dit område?

Jeg kommer meget gerne og holder en workshop der hvor du bor. Det kræver at vi finder et egnet lokale (det kan f.eks. være hjemme hos dig hvis du har plads – det er meget hyggeligt at gøre det i private omgivelser), og at du/vi kan finde andre der vil være med. Læs mere om en mulighed her: Arranger en workshop.

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Jeg guider dig til at finde dine egne svar
Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler
Jeg er certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.
-->