Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Du kan selv få kontakt til en afdød

Kontakt til afdøde - du kan selv

Varenr. 682581
fra Anja Lysholm

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

DKK 675,00
DKK 495,00
Få selv kontakt med en du har mistet. Bemærk: Mere end "bare" en guidet meditation. Grundig vejledning og understøttende guidede meditationer følger med.

En guidet meditation der blidt og kærligt guider dig til kontakt med en du har mistet.

Det er dog mere end "bare" en guidet meditation. Der følger en grundig vejledning, e-bøger og ekstra guidede meditationer med til at støtte dig undervejs.

Det er nok mere at betragte som et lille kursus.

Jeg anbefaler varmt at du læser vejledningen grundigt før du sætter dig til at høre den guidede meditation. Så får du det bedste resultat. 

Ud over den guidede meditation der guider dig til kontakt med en afdød, får du: 

  • Vejledning der forklarer hele processen

og

De ting følger med i pakken for at give dig lidt ekstra ballast. Læs mere i vejledningen om hvordan du kan bruge dem.

Læs evt. mere om mit syn på og erfaring med afdødekontakt her.

Tryghed

For mig er det her det naturligste i verden, og jeg vil helst behandle det sådan. Men jeg ved at nogle har frygt omkring det, og den vil jeg selvfølgelig gerne tage hånd om. 

Dette er et følsomt emne, og der er meget stærke holdninger hos nogle i det alternative miljø til at det her ikke er noget ”man selv skal lege med” (klik på linket hvis du vil læse hvorfor jeg ikke er enig). 

Derfor:

Det du gør, er naturligvis på eget ansvar. Og det her er ikke leg. Men det er også så langt jeg vil gå med på at ”advare”. For det er altså heller ikke ”blodigt alvor”.

Der er tale om kærlig kommunikation med dine egne kære. Det er der ikke noget farligt ved. Du bliver vejledt blidt og i fuld kærlighed, og du har altid mulighed for at kontakte mig hvis noget føles forkert.

Tager du det her som leg og spøgelsesjagt, og går du ind i det med en masse frygt og drama, så lad være.

Har du et ærligt og kærligt savn du ønsker forløst, så kan du roligt begive dig på vej. 

Der er ikke noget af det her der ikke er velafprøvet, og det er ikke farligt. Du lukker øjnene og forestiller dig ting, og pludselig sker der måske noget du ikke syntes du aktivt forestillede dig.

Føler du at noget som helst ved det gør dig utryg – men det er der efter min bedste overbevisning ikke nogen grund til – er du også velkommen til at komme hjem til mig så vi kan gøre det sammen:

Læs mere om den mulighed her: Samtale om afdødekontakt (via dig – ikke mig)

Og bemærk her at jeg ikke tilbyder afdødekontakt, men i stedet tilbyder at lære dig hvordan du selv kan gøre det.

Har du nogen tvivl i forhold til at købe denne guidede meditation med vejledning, så skriv endelig til mig og få det afklaret på anja@uforklarbar.dk 

Anmeldelser

Fået 5,00/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.


Anmeldelse skrevet af Gitte Fedderholdt d. 13.05.2017

5 stjerner ud af 5

Skøn meditation - en rejse - hvor Anjas altid rolige og behagelige stemme guider hele vejen. Jeg har lyttet til den 8-10 gange, men har desværre ikke haft kontakt, endnu. Det jeg glæder mig til.


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.