Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Kursus i at få kontakt til en kær afdød.

Kursus i afdødekontakt - du kan selv

Varenr. 888422
fra Anja Lysholm
DKK 995,00
Få selv kontakt med en du har mistet.

En kursusdag om afdødekontakt der ender med at du blidt og kærligt bliver guidet (i meditation) til kontakt med en du har mistet.

Inden da gennemgår jeg grundigt de enkelte trin, og det kommer bl.a. til at handle om:

 • Afslapning
 • Lys
 • Kærlighed
 • Intention
 • Vores forestillingsevne og ikkefysiske sanser
 • Hjælpere i det ikkefysiske
 • Beviser
 • Tvivl og frygt
 • Sorg og glæde

Hvorfor tage kontakt selv?

Jeg mistede selv min far i 1997 da jeg var 25 år gammel, og siden var der flere medier/clairvoyante der fortalte mig at han "var omkring mig". Det var jo rart at vide, men ... det gik ikke sådan rigtig ind - som en viden hos mig - selv om de kunne fortælle ting de ikke ellers kunne vide.

Først da jeg på en workshop i 2010 spontant kom i kontakt med ham selv under en af øvelserne, mærkede jeg det for alvor og forstod det. Den oplevelse af selv at få kontakt har jeg længe gerne villet give videre, og det er derfor jeg har lavet en guidet meditation - og nu dette kursus - til det formål.

Jeg har i workshopsammenhæng også prøvet at få kontakt til andres familiemedlemmer - derfor ved jeg at det er nemt (så nemt at det sværeste er at tro at man virkelig gør det). Men jeg vil langt hellere lære dig at gøre det selv end at tage kontakt for dig – det mener jeg er meget mere værdifuldt. Det var først da jeg oplevede at få kontakt med min far selv, at jeg virkelig troede på det og mærkede helt inde i hjertet at han var der.

Hvilken metode bruger du?

Bruce Moen har undervist mig i den metode som jeg her videreformidler til dig. 

Hvis du er usikker på om den måde jeg formidler på, er noget for dig, så læs gerne om mit syn på afdødekontakt her. Der kan du faktisk læse hele metoden hvis du ikke vil på kursus eller købe onlineudgaven. 

Dette er en fysisk udgave af onlinekurset, og det vil være præcis det samme vi gennemgår på dagen - dog naturligvis farvet af de spørgsmål der dukker op i løbet af dagen, og med den store fordel som gruppeenergi og levende samtale giver.

Hvad hvis jeg allerede har købt onlineudgaven?

Hvis du allerede har købt onlineudgaven, får du det den koster, i rabat. Skriv til mig at du gerne vil med, så sender jeg dig rabatkoden. Dermed bliver prisen for kurset 500 kr.

BEMÆRK: Kurset er specifikt til at tage kontakt til en person du selv har mistet. Dermed ikke sagt at du ikke kan bruge metoden til afdødekontakt generelt, men det er ikke det der er fokus på her. 

Det her får du også med

Efter kursusdagen får du tilsendt onlineudgaven som består af:

 • Den guidede meditation der guider dig til kontakt med en afdød
 • Pdf-vejledning der forklarer hele processen (dvs. det vi har gennemgået på dagen)
 • Bruce Moens e-bøger Rejser ind i det ukendte og En rejse hinsides al tvivl
 • Den guidede meditation Slap af i 10 minutter
 • Den guidede meditation Glæde og lethed
 • Den guidede meditation Mærk dit allerinderste behov
 • Den guidede meditation Mærk din egen kerne

Praktisk

Sted: Workshoppen foregår i Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev

Tidspunkt: Kl. 11-17 (officielt sluttidspunkt, men har nogle behov for mere snak efter øvelsen end jeg har sat tid af til, så bliver vi ved - dem der har tid og lyst)

Pris: 995 kr. (har du allerede købt onlineudgaven, får du 495 kr. i rabat - skriv til mig)

Prisen inkluderer ikke frokost, men jeg sørger for kaffe, te og lidt sødt i pauserne.

Antal: Der er 12 pladser på kurset. Jeg ved ikke om vi bliver så mange.

 

Hvad har andre sagt om kurset?

I går fik jeg kontakt til min afdøde bror, Kim, på Anja Lysholms kursus i afdødekontakt ❤️ Nu har jeg jo altid været overbevist om reinkarnation, og går jævnligt i regressionsterapi hos Lisbeth Lysdal, hvor min bevidsthed/min sjæl bevæger sig tilbage i liv osv. 😉 så på den måde var der ikke noget underligt eller vildt ved gårsdagens oplevelse.

MEN én ting er at clairvoyante har sagt, at Kim er omkring mig, til at jeg rent faktisk selv SÅ ham og ikke mindst MÆRKEDE ham, det var meget stort 🙏

I Anjas super guidens skal man bede om at få et bevis for at oplevelsen har fundet sted, at det vitterlig VAR Kim, jeg havde kontakt med. Kim viste mig en personlig ting og gav mig en besked, som jeg skulle hjem og tjekke ... og jo, det passede. Han gav mig en information, som ingen kunne vide. Men jeg var nu ikke det fjerneste i tvivl, oplevelsen i går var så stærk, klar og tydelig, tak Anja Lysholm ❤️

Henrietta Nielsen

 

 "Jeg synes, at du har en fin måde at undervise på som giver plads til at vi får forskellige oplevelser. Jeg fik mere ud af det end jeg havde håbet, da jeg tillige med kontakt fik healing og blev helbredt for nakkesmerter."

Lenee Risom

 

"Jeg synes det var et dejligt kursus med en god stemning og rigtig god energi. Er super glad for alt materialet som du har sendt efterfølgende og lige netop det vil være en stor grund til, at jeg denne gang vil fortsætte med at øve mig. Tusind tak for et rigtig godt kursus."

Lisbeth Dams Hjarsaas

 

"Du er grundig, og rummer kursisterne med respekt. Jeg følte mig tryg og grundigt guidet. Tak <3"

Anonym

 

Forbehold

Jeg kan ikke give nogen garantier for kontakt - hvor gerne jeg end ville. Men jeg kan give dig metoden og muligheden for at arbejde videre med det på egen hånd hvis det ikke sker på dagen her.

I tvivl?

Har du nogen tvivl i forhold til at købe dette kursus, så skriv endelig til mig og få det afklaret på anja@uforklarbar.dk 

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.