Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Kursus i afdødekontakt

Kursus i afdødekontakt - du kan selv

Varenr. 888422
fra Anja Lysholm
DKK 995,00
Få selv kontakt med en du har mistet.

En kursusdag om afdødekontakt der ender med at du blidt og kærligt bliver guidet (i meditation) til kontakt med en du har mistet.

Inden da gennemgår jeg grundigt de enkelte trin, og det kommer bl.a. til at handle om:

 • Afslapning
 • Lys
 • Kærlighed
 • Intention
 • Vores forestillingsevne og ikkefysiske sanser
 • Hjælpere i det ikkefysiske
 • Beviser
 • Tvivl og frygt
 • Sorg og glæde

Hvorfor tage kontakt selv?

Jeg mistede selv min far i 1997 da jeg var 25 år gammel, og siden var der flere medier/clairvoyante der fortalte mig at han "var omkring mig". Det var jo rart at vide, men ... det gik ikke sådan rigtig ind - som en viden hos mig - selv om de kunne fortælle ting de ikke ellers kunne vide.

Først da jeg på en workshop i 2010 spontant kom i kontakt med ham selv under en af øvelserne, mærkede jeg det for alvor og forstod det. Den oplevelse af selv at få kontakt har jeg længe gerne villet give videre, og det er derfor jeg har lavet en guidet meditation - og nu dette kursus - til det formål.

Jeg har i workshopsammenhæng også prøvet at få kontakt til andres familiemedlemmer - derfor ved jeg at det er nemt (så nemt at det sværeste er at tro at man virkelig gør det). Men jeg vil langt hellere lære dig at gøre det selv end at tage kontakt for dig – det mener jeg er meget mere værdifuldt. Det var først da jeg oplevede at få kontakt med min far selv, at jeg virkelig troede på det og mærkede helt inde i hjertet at han var der.

Hvilken metode bruger du?

Bruce Moen har undervist mig i den metode som jeg her videreformidler til dig. 

Hvis du er usikker på om den måde jeg formidler på, er noget for dig, så læs gerne om mit syn på afdødekontakt her. Der kan du faktisk læse hele metoden hvis du ikke vil på kursus eller købe onlineudgaven. 

Dette er en fysisk udgave af onlinekurset, og det vil være præcis det samme vi gennemgår på dagen - dog naturligvis farvet af de spørgsmål der dukker op i løbet af dagen, og med den store fordel som gruppeenergi og levende samtale giver.

Hvad hvis jeg allerede har købt onlineudgaven?

Hvis du allerede har købt onlineudgaven, får du det den koster, i rabat. Skriv til mig at du gerne vil med, så sender jeg dig rabatkoden. Dermed bliver prisen for kurset 500 kr.

BEMÆRK: Kurset er specifikt til at tage kontakt til en person du selv har mistet. Dermed ikke sagt at du ikke kan bruge metoden til afdødekontakt generelt, men det er ikke det der er fokus på her. 

Det her får du også med

Efter kursusdagen får du tilsendt onlineudgaven som består af:

 • Den guidede meditation der guider dig til kontakt med en afdød
 • Pdf-vejledning der forklarer hele processen (dvs. det vi har gennemgået på dagen)
 • Bruce Moens e-bøger Rejser ind i det ukendte og En rejse hinsides al tvivl
 • Den guidede meditation Slap af i 10 minutter
 • Den guidede meditation Glæde og lethed
 • Den guidede meditation Mærk dit allerinderste behov
 • Den guidede meditation Mærk din egen kerne

Praktisk

Sted: Workshoppen foregår hos mig i Korsør (Algade)

Tidspunkt: Lørdag d. 4. november 2017 kl. 10-16 (officielt sluttidspunkt, men har nogle behov for mere snak efter øvelsen end jeg har sat tid af til, så bliver vi ved - dem der har tid og lyst)

Pris: 995 kr. (har du allerede købt onlineudgaven, får du 495 kr. i rabat - skriv til mig)

Prisen inkluderer ikke frokost, men jeg sørger for kaffe, te og lidt sødt i pauserne.

Antal: Der er 10 pladser på kurset. Jeg ved ikke om vi bliver så mange.

Forbehold

Jeg kan ikke give nogen garantier for kontakt - hvor gerne jeg end ville. Men jeg kan give dig metoden og muligheden for at arbejde videre med det på egen hånd hvis det ikke sker på dagen her.

I tvivl?

Har du nogen tvivl i forhold til at købe dette kursus, så skriv endelig til mig og få det afklaret på anja@uforklarbar.dk 

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

BEMÆRK ved cd-køb: Jeg kan først sende cd'er d. 20. november. Guidede meditationer leveres som altid med det samme. :-)