Udforsk din bevidsthed Jeg guider dig til at finde dine egne svar Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler Jeg er certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Guidet meditation der gør det nemmere at lukke op og tage imod  det du ønsker dig.

Luk op, og tag imod

Varenr. 88351
fra Anja Lysholm
DKK 65,00
Tag imod livets overflod

  Klik her for at lytte

En guidet meditation til dig der f.eks.:

  • arbejder bevidst med meditation
  • har svært ved at tage imod
  • gerne vil hæve din vibration
  • mærker blokeringer i dit flow.

Kender du det at du ved alt om hvordan du skal manifestere det du ønsker dig, men pludselig tager frygten over, og du mister troen på at det kan lade sig gøre? Frygten vokser fordi du ved at ved at tænke sådan, manifesterer du måske netop dét – at det ikke lader sig gøre. Og det bliver en udmattende cirkel af at forsøge at tænke positivt mens du ærlig talt er skidebange.

Denne guidede meditation hjælper dig med at fjerne de blokeringer der måtte stå i vejen for at du kan tage imod det du ønsker. Den er en hjælp til at fokusere på at være åben og modtagelig og vide at der er rigeligt til dig af det du har brug for.

Der er mulighed i meditationen for at lukke op for kærlighed, god økonomi, perfekt helbred, venskab, fred og ro – og så er der tid til at du lukker op for lige præcis det du har brug for.

Varighed: 16 min.

Lydfilen kan downloades til din mobil, tablet eller computer straks efter køb

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Jeg guider dig til at finde dine egne svar
Jeg er officiel Hemi-Sync-forhandler
Jeg er certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.
-->