Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Øg kreativiteten med Hemi-Sync

Slip modstanden, og manifester mere glæde i dit liv

Varenr. 205990
DKK 795,00
Manifestationsdag med Hemi-Sync

En dejlig meditationsdag med fokus på succes og manifestation.

Vi starter kl. 10.30 hvor jeg fortæller hvad Hemi-Sync er, og hvorfor det virker. Jeg fortæller om de vigtigste elementer for god og effektiv manifestation, og hvordan du kan få adgang til dem. Det bliver ikke nogen laaaang præsentation, for der er masser af vejledning på de øvelser vi skal lytte til. 

Den første øvelse bringer dig i en skøn og centreret meditativ tilstand med åbent hjerte. Den næste handler om hvad succes er - for dig. Hvad gør dig lykkelig? Der bliver mulighed for i en koncentreret/kreativ tilstand (også ved hjælp af Hemi-Sync) at skrive ned hvad det er du drømmer om og gerne vil opnå. Så lytter vi til en øvelse hvor du får mulighed for at smelte blokeringer og manifestere lige det du har lyst til, og vi slutter af med en øvelse hvor du intuitivt ser for dig hvad det er for nogle skridt du skal tage, for at komme der hen hvor du gerne vil være.

For at du kan holde dig selv til ilden når du kommer hjem, får du min "Hjælp til manifestation"-pakke bagefter. De to meditationer indeholder ikke Hemi-Sync, skal jeg lige indskyde, men de er ret gode alligevel. Og så er det en bonus på 137 kr. du får med ved tilmelding.

Mødetid: kl. 10.30-17.30

Hvad er Hemi-Sync for noget?

Hemi-Sync® er en forkortelse af ”hemisfærisk synkronisering”. Det er et lydsystem der bruges til at afbalancere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel og bringe dig i den bevidsthedstilstand du ønsker. Det er en blid, men effektiv metode og en nem genvej til noget som ellers kan tage årevis at lære. Du skal ikke gøre andet end at lytte. Jeg forklarer det nærmere i videoen her.

Hvordan foregår en Hemi-Sync-workshop?

Øvelserne høres liggende (på madrasser) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler kort i gruppen om hvordan den forløb. Vi holder flere pauser undervejs. 

Workshoppen foregår på dansk, men de øvelser vi lytter til undervejs, er på engelsk. Hvis du er i tvivl om om du vil kunne forstå øvelserne, kan du lytte til en prøve-øvelse her: Gateway Voyage Introductory Exercise.

Workshoppen varer én dag fra kl. 10.30 til kl. 17.30.

Hvad kræves der af forudsætninger?

Der kræves ingen forudsætninger! Du skal ikke kunne meditere, være god til at slappe af eller noget som helst andet. Du behøver heller ingen erfaring med Hemi-Sync. Dog skal du kunne forstå talt engelsk, for de guidede meditationer er på engelsk. (Faktisk vil du sagtens kunne få noget ud af øvelserne uanset om du kan engelsk eller ej, for Hemi-Sync virker i sig selv, men de fleste kan bedst lide at vide hvad der bliver sagt.)

Hvor foregår det?

Det foregår hjemme hos mig på Algade i Korsør.

Hvorfor i en privat stue og ikke i et fancy lokale? Fordi:

  • Det giver et trygt og afslappet rum med få mennesker.
  • Det gør at man hurtigt bliver fortrolig med sine meddeltagere.
  • Det giver frihed til at føle sig hjemme.
  • Det giver fleksibilitet mht. mødetidspunkter, pauser osv.

Hvem underviser?

Jeg hedder Anja, og det er mig der faciliterer og guider dig gennem processen.

Jeg er certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA og holder workshops i meditation og bevidsthedsudforskning med Hemi-Sync. Jeg har desuden oversat to bøger af den amerikanske efterlivsudforsker Bruce Moen som jeg også arrangerer workshops med i København, og jeg er i gang med at certificere mig til at holde hans Exploring the Afterlife workshop på dansk. Jeg er også Reiki-healer.

Jeg er 44 år.

Jeg arbejder ud fra Monroe-instituttets retningslinjer:

The Monroe Institute has a strong conviction that it is important to support and assist individuals in finding personal answers, rather than promoting a particular belief system or doctrine, thus all are encouraged to bring individual interests and concerns to this course. Though there is an opportunity to examine broad overviews regarding consciousness and change, it is up to each individual to discover and reach his or her own personal conclusions with the assistance of both the course facilitators and within the group setting as the concept of being more than one’s physical body is investigated and explored.

Hvad koster det?

Prisen er normalt 795 kr., men lige nu er der kom-i-gang-efter-sommerferien-tilbud, så prisen er kun 495 kr.

I tvivl?

Skriv til mig på anja@uforklarbar.dk, og spørg om alt det du måtte være i tvivl om.

Mød op til et Hemi-Sync Lokalnetværksarrangement, og prøv en Hemi-Sync-øvelse ganske gratis.

Læs i øvrigt her hvorfor det er bedre at tage på workshop end at gøre det selv.

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom