Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Meditationsaften med Hemi-Sync

Varenr. 947017
fra Hemi-Sync
DKK 50,00

Vi mødes og lytter til en guidet meditation sammen - og af og til også musik/Hemi-Sync uden tale. (De guidede meditationer er på engelsk, men jeg fortæller inden hvad de handler om, så lad ikke sproget afskrække dig hvis du er bange for ikke at forstå det hele. Du kan sagtens få meget ud af meditationen alligevel.)

Ingen erfaring nødvendig overhovedet. Alle kan meditere med Hemi-Sync.

Det foregår ganske uformelt hjemme hos mig. Der kan kobles 8-12 stk. på mit lydudstyr. Bliver vi få, kan meditationen foregå liggende - jeg har madrasser - ellers sidder vi (du kan altid gøre hvad du har det bedst med).

Efter meditationen - som typisk varer omkring 40 min. - kan dem som har lyst, blive og reflektere over øvelsen sammen over en kop kaffe/te.

Jeg sørger for kaffe og te (bruger du mælk, så giv mig besked om det ved tilmelding da jeg ellers kun har plantemælk).

Tidspunkt: 19.30

Om Hemi-Sync

Vi bruger lydsystemet Hemi-Sync (en forkortelse for ”hæmisfærisk synkronisering”) til at komme i en meditativ tilstand som af mange opleves dybere end nogen anden form for meditation de har prøvet. Selv folk der aldrig har mediteret før, og dem som måske helt har opgivet at meditere, oplever at det er let med Hemi-Sync.

Metoden er udogmatisk og kræver ikke at du tror på noget særligt. Der er tale om, at nogle bestemte lydfrekvenser påvirker vores hjerne og hjælper den i lige den tilstand vi ønsker, hvad enten det er dyb søvn, koncentration eller i det her tilfælde meditation. Der er ikke noget du skal tro på for at være med.

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

BEMÆRK: Jeg kan desværre først sende cd'er fredag d. 21. september. Guidede meditationer og e-bøger leveres som altid med det samme :-)