Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Om Uforklarbar

Uforklarbar udgiver spirituelle bøger og guidede meditationer og arrangerer workshops. Alt sammen til dig der er nysgerrig efter at udforske din bevidsthed og få et bredere perspektiv på liv og død.

Bøgerne distribueres af Nordisk Bog Center A/S og kan købes/bestilles hos alle landets boghandlere eller lånes på biblioteket.

Jeg hedder Anja Lysholm, og det er mig der ejer og driver dette lille foretagende.

I 2001 mødte jeg Gunther Strube som drømte om at oversætte Bruce Moens bøger til dansk. Jeg kendte ikke Bruce Moen dengang, men lånte bøgerne af Gunther og blev straks lige så begejstret for dem som han var, så vi gik i gang med at oversætte den første bog sammen. Der gik et par år før vi var færdige, og så ville vi naturligvis gerne have den ud på et dansk forlag. Det var lettere sagt end gjort. Vi fik at vide fra flere sider at sådan kunne man altså ikke gribe det an. Man skulle gå til et forlag først og spørge om de var interesserede, og hvis de sagde ja, kunne man så gå i gang – ellers risikerede man jo at al ens arbejde var spildt. Og hvis et forlag faktisk valgte at udgive bogen, ville de jo sikkert også sætte deres professionelle oversættere på opgaven, og vores arbejde ville alligevel blive skrottet. Vi var ærlig talt ligeglade. Vores mål med arbejdet var at få Bruce Moens bøger ud i Danmark – ikke at vi fik æren.

Samtidigt med at vi gik og ventede på svar fra det amerikanske forlags danske agent, som forsøgte at få nogle danske forlag gjort interesserede, gik jeg med en lille iværksætter i maven. Jeg drømte dengang om at lave en spirituel bogcafe, og navnet jeg i spøg havde fundet på sammen med min bror, var UforklarBar. Da vi efter et frustrerende års ventetid fik det svar fra agenten at hun ikke mente at nogen i Danmark ville udgive bogen (dog efter kun at  have prøvet ét enkelt forlag), sørgede Bruce, som vi efterhånden var blevet gode venner med, for at få rettighederne til at udgive bøgerne i Danmark, og dem gav han så videre til mig. Så var Forlaget Uforklarbar født. Vores oversættelse, Rejser ind det Ukendte, udkom i 2006.

Det er ikke kun Bruce Moens bøger jeg finder interessante, men da der er 5 af dem og jeg siden er blevet alene om arbejdet, tager de det meste af min tid. Dog har jeg fundet tid til selv at forfatte en bog som i sagens natur er udkommet her på mit eget forlag. Den hedder “Hvem er du utro?”, og du kan læse mere om den på min blog om utroskab.  Hvad fremtiden ellers bringer af udgivelser, må tiden vise. En ting er sikkert: Det bliver bøger som jeg synes har en anderledes vinkel end de mange andre bøger der findes på markedet om livet og døden og alt det før, efter og ind imellem. Og det bliver bøger jeg selv kan stå inde for med hele mit hjerte.

Kærlig hilsen
Anja

I alle mine udgivelser følger jeg Dansk Sprognævns anbefaling om at undgå brug af startkomma. Så hvis du synes at “der mangler kommaer” i mine bøger, er det ikke en fejl – det er sådan Sprognævnet anbefaler at man sætter komma i dag

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.