Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Monroe-instituttets kursus i personlig udvikling

Workshop 2: Personlig udvikling med Hemi-Sync

Varenr. 633863
fra The Monroe Institute
DKK 2.500,00
Kræver at du har taget The Excursion Workshop først

Personal Development er for dig der allerede har deltaget i The Excursion Workshop (den grundlæggende Hemi-Sync-workshop)

På denne workshop bliver du præsenteret for et nyt fokusplan, nemlig Fokus 11, og vi kommer især til at udforske begrebet Human Plus. (Mere om det længere nede i teksten.)

Det primære mål er at hjælpe dig med at udvide din bevidsthed og give dig mulighed for udnytte dit fulde potentiale bedre. Du får en række mentale værktøjer og processer der er designet til at hjælpe dig med at få mere ud af den kraft du besidder.

Du får mulighed for at få mere af dit Hele Selv i spil og leve et bedre og mere helt liv hver dag.

I løbet af de to dage workshoppen varer, kommer vi igennem øvelser hvor du 

 • får genopfrisket og forstærket din oplevelse af Fokus 10
 • kommer i et anderledes fokusplan der hedder Fokus 11 som giver dig adgang til hele dig! (Læs mere i afsnittet om Human Plus længere nede)
 • finder tilbage til det sted i dig hvor din barnlige uskyld ligger gemt
 • rejser ud mellem stjernerne og ind i et af universets ”sorte huller” hvor du kan udforske lige hvad du har lyst til
 • bruger Fokus 12 til at skabe det du ønsker på det mentale, psykiske, kropslige, følelsesmæssige, fysiske og spirituelle plan – en manifestationsøvelse som kaldes ”Patterning”.

I Fokus 11 får du simple værktøjer – små ”funktionskommandoer” til dig selv - til at

 • koncentrere dig bedre
 • give slip på uønskede vaner og mønstre
 • styre din appetit
 • styre din sexlyst (enten i den ene eller den anden retning)
 • indprente dig noget du gerne vil lære
 • få sagt det du gerne vil sige
 • huske oplysninger du har brug for
 • skabe en bedre dag allerede inden du står op om morgenen
 • forbedre din vejrtrækning
 • forbedre din blodcirkulation
 • skabe lige den funktionskommando du har allermest brug for i dit liv.

En spændende og anderledes workshop som giver bedre kontrol over dit eget sind.

Efter workshop 2, kan du tage nr. 3: Indre udvikling

Human Plus – hvad er det for noget?

Human Plus er måde at aktivere underbevidsthedes kraft på og derigennem give mulighed for at skabe ændringer i dit liv. De frekvensmønstre der ligger på Human Plus-øvelserne, får dig blidt ind i en særligt modtagelig, balanceret tilstand og etablerer en ”adgangskanal” (The Access Channel) som er den ultimative kommunikationskanal til alle niveauer af din bevidsthed.

Under øvelserne åbnes adgangskanalen, og i den tilstand lærer du en række forskellige ”funktionskommandoer” (korte sætninger) som du sidenhen kan aktivere og bruge i hverdagen til f.eks. at kontrollere din appetit, skabe en følelse af glæde, få mere flow, finde løsninger, koncentrere dig, huske bedre og meget andet. 

Inspirationen til disse øvelser fik Robert Monroe under sine ud af kroppen-rejser hvor han stødte på et folk i en fjern fremtid som han kendte som ”Mennesker Plus”, altså mennesker med adgang til ”noget mere”. Han betragtede det som hans vigtigste gave til menneskeheden at udvikle dette simple indlæringssystem til at lære folk at få kontrol over deres fysiske, følelsesmæssige og mentale systemer og bryde ud af deres selvskabte begrænsninger.

Skip Atwater fra Monroe-instituttet fortæller lidt om H+ her:

Hvordan foregår workshoppen?

Som på den forrige workshop: Øvelserne høres liggende (på madrasser) i behagelige hovedtelefoner. Før hver øvelse får du en introduktion til øvelsen, hvad formålet er med den, og hvad du kan forvente. Efter øvelsen får du lidt tid til at skrive ned hvad du oplevede (eller ikke oplevede, hvilket er lige så vigtigt) undervejs, og vi taler kort i gruppen om hvordan den forløb.

Workshoppen foregår på dansk, men de øvelser vi lytter til undervejs, og det skriftlige materiale du får, er på engelsk.

Den varer to dage. Begge dage er det fra kl. 9.15 til 17.45.

Workshoppen gennemføres ved minimum 3 tilmeldte (opnås det antal mod forventning ikke, får du naturligvis dine penge retur).

Hvem er denne her workshop for?

Den er for dig der har deltaget i den første Hemi-Sync-workshop, The Excursion Workshop. Du kan ikke deltage i Personal Development hvis du ikke har deltaget i The Excursion Workshop først.

Hvor foregår det?

Det foregår i den smukke Førslev Gl. Mølle, Førslev Møllevej 5, 4690 Haslev.

Italian Trulli

(Se evt. flere billeder af den gamle mølle her)

Omkring Møllen er der fred og ro, højt til himlen og god mulighed for at grounde mellem øvelserne.

Bus 440R kører dertil fra Ringsted eller Haslev station og holder 1 kilometer derfra. (Start- og sluttidspunkt for workshoppen er tilpasset bussen fra/til Ringsted.)

(Er du interesseret i en workshop i dit eget område, så skriv til mig, eller læs her om at arrangere en workshop)

Overnatning?

Nærmeste overnatningsmulighed er:

EMMAUS - læs mere her
Højskolevej 9 
4690 Haslev 
Tlf.: 54 43 54 33

Hvem underviser?

Som på den første workshop er det mig, Anja, der faciliterer og guider dig gennem processen.

Jeg er certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA og har altså nu taget en udvidet certificering der gør mig i stand til at tilbyde denne workshop også.

Jeg arbejder stadig ud fra Monroe-instituttets retningslinjer:

The Monroe Institute has a strong conviction that it is important to support and assist individuals in finding personal answers, rather than promoting a particular belief system or doctrine, thus all are encouraged to bring individual interests and concerns to this course. Though there is an opportunity to examine broad overviews regarding consciousness and change, it is up to each individual to discover and reach his or her own personal conclusions with the assistance of both the course facilitators and within the group setting as the concept of being more than one’s physical body is investigated and explored.

Hvad koster det?

Prisen for en hel weekend er 2500 kr. Det er uden frokost, men jeg sørger for kaffe, te og lidt sødt og salt at gumle på undervejs.

Når du har gennemført workshoppen, får du i øvrigt (igen) en rabatkupon til Monroe-instituttet på 200 $ der gælder hvis du tager et af deres kurser. Ikke kun hvis du tager til USA, men også de trainere der tilbyder kurserne rundt om i Europa – f.eks. England og Tyskland, giver dig rabatten. Bemærk at denne kupon ikke kan kombineres med den du fik på den første workshop.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Jeg kan overhovedet ikke huske hvad jeg lærte sidst. Kan jeg godt være med alligevel? 

Svar: Ja. Du får det hurtigt genopfrisket. 

Spørgsmål: Jeg har et spørgsmål jeg ikke får besvaret af at læse teksten her – hvad så?

Svar: Skriv straks til mig på anja@uforklarbar.dk, og spørg om alt det du måtte være i tvivl om.

Ønsker du en workshop i dit område?

Jeg kommer meget gerne og holder en workshop der hvor du bor. Det kræver at vi finder et egnet lokale (det kan f.eks. være hjemme hos dig hvis du har plads – det er meget hyggeligt at gøre det i private omgivelser), og at du/vi kan finde andre der vil være med. Læs mere om en mulighed her: Arranger en workshop.

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.