Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Anja Lysholm - bestil en samtale med mig om afdødekontakt

Samtale om afdødekontakt

Varenr. 684685
fra Anja Lysholm
DKK 800,00
DKK 600,00
Med evt. afdødekontakt - via dig selv

Måske har du fundet frem til mig fordi jeg har skrevet meget om Efterlivet og formidler bøger om emnet. Jeg kan (vil) ikke tilbyde dig at kontakte afdøde for dig (se længere nede hvorfor), men jeg kan lære dig at få kontakten selv. Du kan købe min guidede meditation til det her på siden, men er du utryg ved at give dig i kast med det selv, tilbyder jeg en samtale hos mig hvor vi evt. kan lave den guidede meditation sammen hvis du har lyst.

Samtalen foregår hjemme hos mig i Haslev (Førslev).

Prisen her på siden gælder for 2 timer. Det betyder ikke at du skal nøjes med det hvis du har brug for mere tid, men det er minimum hvad jeg sætter af til dig.

Du booker en tid ved at skrive til mig. Du behøver ikke betale her på siden først. Fortæl mig hvad du har brug for, på anja@uforklarbar.dk - så laver vi en aftale.

Læs evt. mere om mit syn på og erfaring med afdødekontakt her.

Hvorfor tilbyder jeg ikke bare at tage kontakt for dig?

Når jeg nu ved at denne metode jeg tilbyder i den guidede meditation, virker, hvorfor tilbyder jeg så ikke selv afdødekontakt?

Fordi der er mange dygtige medier der har trænet i årevis på at blive så dygtige som de er. Det har jeg ikke, og jeg har heller ingen ambition om det. Er du ikke på nogen måde tryg ved at gøre det selv, så opsøg en af dem.

Jeg formidler en metode jeg ved virker. Jeg har prøvet den flere gange, og jeg har også fået kontakt til andres familiemedlemmer (men igen: Jeg er ikke så trænet i det at jeg vil tilbyde at gøre det professionelt). Stærkest var det dog at få kontakt til min egen far som jeg mistede da jeg var midt i 20’erne. Derfor ved jeg at metoden virker.

Jeg vil langt hellere lære dig at gøre det selv – det mener jeg er meget mere værdifuldt. Flere medier har formidlet kontakt mellem mig og min far, men det var først da jeg oplevede at få kontakt selv, at jeg virkelig troede på det og mærkede helt inde i hjertet at han var der.

 

Hvis du vil vide mere om hvem jeg er, og hvilke emner jeg har beskæftiget mig med gennem tiden, så kan du læse mere her:

Anja Lysholm - Frit sind, åbent hjerte

Efterlivet.dk

Hvem er du utro - en anderledes b(l)og om kærlighed og utroskab

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.