Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259
Få en personlig samtale om utroskab

Samtale om utroskab

Varenr. 284220
fra Anja Lysholm
DKK 800,00
DKK 600,00
Uden fordømmelse

Det er ikke megen forståelse man møder hos familie og venner hvis man har været sin partner utro. Derfor tilbyder jeg fortrolige samtaler for dig der enten har brug for at få lettet samvittigheden eller få en større forståelse for dine egne handlinger.

Hvor går man hen når julefrokosten endte med en quickie i kopirummet med den gifte kollega fra salgsafdelingen? Ja, man går i hvert fald ikke hjem og praler med det til hverken familie eller nære venner. For utroskab er tabu og ikke noget man taler om. 

Jeg udgav i 2009 bogen ”Hvem er du utro?” som bl.a. havde til formål at få os til at tale om den forbudte lyst og kærlighed til andre end vores partnere. Men hvor går man hen hvis man ikke synes man har nogen at tale med? Det kan være skræmmende at lukke op og fortælle om de hemmelige tanker og lyster man går rundt med, og skal man finde modet til at lukke op og få talt med de mennesker der står en nærmest, kan det måske være rart at have talt med en udenforstående først. 

Jeg er ikke terapeut eller lignende, og det er ikke terapi jeg tilbyder. Jeg tilbyder dig en åben og rummelig person at tale med på helt venskabelig vis i forbindelse med utroskab.

Du er også velkommen hvis du er i den modsatte situation og har behov for at forstå en utro partner bedre ved at tale med en der selv har prøvet at være utro.

Tid og sted

Samtalen foregår hjemme hos mig i Haslev (Førslev).

Prisen her på siden gælder for 2 timer. Det betyder ikke at du skal nøjes med det hvis du har brug for mere tid, men det er minimum hvad jeg sætter af til dig.

Du booker en tid ved at skrive til mig. Du behøver ikke betale her på siden først. Fortæl mig hvad du har brug for, på anja@uforklarbar.dk - så finder vi ud af det.


Hvis du vil vide mere om mine holdninger og erfaringer med utroskab, kan du læse om det her:

Hvem er du utro - en anderledes b(l)og om kærlighed og utroskab

Anmeldelser


Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.