Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Spirituelt homeparty

$images[i]->getDescription()|escape

Læg stue til en dejlig Hemi-Sync-meditationsaften

En aften (ca. 3 timer - det kunne også være en søndag eftermiddag) hvor der er rum til at tale om spiritualitet, meditation og det for mange lidt fremmede begreb ”udforskning af bevidsthed”.

Du samler en gruppe mennesker du tænker kunne interessere sig for de emner, og sørger for kaffe og kage (eller hvad der nu gør en aften hyggelig for jer). I bedste Tupperwareparty-stil :-)

Jeg fortæller om lydsystemet Hemi-Sync, hvordan det blev til via ophavsmanden Robert Monroes ud af kroppen-oplevelser, og hvad du kan bruge det til (meditation, koncentration, bedre søvn, kreativitet m.m.). Vi prøver også en guidet meditation med Hemi-Sync sammen. I behøver ikke have nogen som helst erfaring med meditation. Bemærk at den guidede meditation er på engelsk, men forstår man ikke engelsk, kan man nøjes med at slappe af og lade lydene gøre arbejdet. 

Deltagerne skal medbringe hovedtelefoner. Gerne nogle gode nogle af typen der lukker om øret, men det er ikke et krav. Helt almindelige hovedtelefoner til en musikafspiller eller telefon kan sagtens bruges. Jeg har nogle ekstra med man kan låne hvis man ikke har nogen.

Jeg hedder Anja og er 45 år. Min vej til interessen for Hemi-Sync startede med at jeg mistede min far da jeg var midt i 20’ene, og fik nogle ”mystiske” oplevelser i den forbindelse. Jeg prøvede at finde forklaringer, men ingen kunne give mig dem, og det gik op for mig at den eneste måde at finde overbevisende svar på, er selv at erfare dem. 

Hemi-Sync er en hjælp til at komme i en dyb meditativ tilstand, og i den tilstand er der svar og aha-oplevelser at hente. For mange er det ellers noget der kræver flere års disciplineret meditationspraksis, men med Hemi-Sync  går det lettere. Man skal bare lytte og slappe af. Ikke at der dermed er garantier for spektakulære spirituelle oplevelser, men som minimum bliver kroppen helt afspændt, og sindet får en pause, og alene dét er tiltrængt i en travl verden.

Dette er ikke et salgsmøde hvor deltagerne får presset varer og pyramidesalgsplaner ned i halsen (de findes nemlig slet ikke). Jeg sælger cd’er og workshops, som jeg gerne fortæller om, men der er overhovedet ingen købetvang eller -forventning. Formålet er hygge, samtale, information og en dejlig meditation.

Prisen er 100 kr. pr. deltager + jeg skal have mine transportudgifter (og evt. overnatning afhængigt af beliggenhed) dækket. (Jeg bor i Korsør.)

Skriv til mig for at aftale nærmere

Maks. 10 deltagere. 

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.