Udforsk din bevidsthed Find dine egne svar Officiel Hemi-Sync-forhandler Certificeret af The Monroe Institute Kundeservice: Tlf. 30710259

Afdødekontakt

Jeg har en lille mission. Missionen er at afmystificere afdødekontakt. Jeg synes der er alt for stor mystik omkring kontakt til efterlivet, når det burde være en ret naturlig del af livet. Efterlivet og livet efter døden er i virkeligheden misvisende termer. Der er kun livet, og den del af livet der er ånd, er ikke "efter" det fysiske liv, men rettere "under".

At kontakte og kommunikere med nogle der ikke længere (eller for tiden) har en fysisk krop, bør i mine øjne ikke behandles med større ærefrygt (eller nogen anden form for frygt) end at kommunikere med fysisk levende mennesker. 

På samme måde som du ikke er bange for at ringe et fysisk levende menneske op via en telefon, behøver du ikke være bange for at "ringe op" til en afdød eller have en helt anden respekt omkring det. Det kan godt være "telefonen ikke bliver taget", eller der er knas på linjen, men ringe op, det kan og må du altid.

Hvad er afdødekontakt?

Afdødekontakt er det at være i forbindelse med et menneske eller dyr der engang har levet i en fysisk krop her på jorden. At man ikke længere har projiceret et stykke af sin bevidsthed ned i en fysisk krop, betyder ikke at man ikke længere har en bevidsthed, og derfor er det stadig muligt at være i kontakt.

Er det svært at få kontakt til en afdød?

Både og. For nogle er det virkelig let. De ser og kommunikerer med afdøde lige så let som med fysisk levende mennesker. Men det er de færreste for hvem det er  ligetil.

Andre har trænet sig op til det på kurser og er blevet virkelig dygtige gennem øvelse. 

Nogle oplever nem kontakt med dem de personligt har kendt, men har ikke kontakt med fremmede afdøde.

Men på spørgsmålet om om det er nemt, kan jeg svare: Ja, det er det. Det er så nemt at det sværeste er at tro på at du virkelig gør det. Og dét gør det - tja - svært. For det er ofte meget subtilt, og det er som sagt for de færreste lige så tydelig en kontakt som kontakten med fysisk levende mennesker.

Kan man få kontakt til en afdød hvis vedkommende er genfødt?

Du kan sagtens få kontakt til en der er blevet født igen. Det kan lyde mærkeligt, men hvis du tænker på at vi altid er ånd, også når en del af os er projiceret ned i en fysisk krop, så vil du altid kunne få kontakt til den del der er ånd. Energimæssigt er der ikke noget der forsvinder, så den personlighed der levede engang, vil stadig eksistere på et andet plan. Det er ikke personligheden i sig selv der genfødes, men et andet aspekt af ånden som har den personligheds erfaringer til rådighed. Læs evt. mere om det i Bruce Moens bøger.

Jeg har hørt at man ikke kan eller må tage kontakt til en navngiven afdød - er det rigtigt?

Næh, du kan bare "ringe op". :-) Det har jeg engang lavet en video om som du kan se her. (Bemærk at jeg omtaler et kursus med Bruce Moen - det er ikke aktuelt p.t.)

 

Er der garanti for kontakt til en afdød?

Nej. Jeg kan lige så lidt garantere dig at du kan få kontakt til en afdød som jeg kan garantere dig at du kan få kontakt til et fysisk levende menneske. Desværre.

Hvad er din egen erfaring med afdødekontakt, Anja?

Jeg mistede min far i 1997, og siden var der flere medier/clairvoyante der fortalte mig at han "var omkring mig". Det var jo rart at vide, men ... det gik ikke sådan rigtig ind - som en viden hos mig - selv om de kunne fortælle ting de ikke ellers kunne vide.

Først da jeg på en af Bruce Moens workshops i 2010 spontant kom i kontakt med ham selv under en af øvelserne, mærkede jeg det for alvor og forstod det. Den oplevelse af selv at få kontakt har jeg længe gerne villet give videre, og det er derfor jeg har lavet en guidet meditation til det formål.

Jeg har på Bruce Moens workshops også prøvet at få kontakt til andres familiemedlemmer - derfor ved jeg at det er nemt. Men jeg vil langt hellere lære dig at gøre det selv end at tage kontakt for dig – det mener jeg er meget mere værdifuldt. Det var først da jeg oplevede at få kontakt med min far selv, at jeg virkelig troede på det og mærkede helt inde i hjertet at han var der.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en afdød?

Jeg tilbyder disse tre muligheder (samtalen er tiltænkt i sammenhæng med den guidede meditation hvis du har brug for mere personlig vejledning end den giver mulighed for):

Med min guidede meditation til afdødekontakt kan du få kontakt hjemme hos dig selv - altså uanset om du bor i Esbjerg, på Fyn, i Frederikssund, Horsens, Jylland, København, Midtjylland, Nordjylland, Nordsjælland, Næstved, Odense, Roskilde, Sjælland, Slagelse, Silkeborg, Sønderjylland, Vejle, eller hvor du bor. Du er ikke afhængig af at opsøge andre der kan gøre det for dig.

Du behøver ikke et kursus i afdødekontakt

Hvis du vil beskæftige dig professionelt med afdødekontakt, så er du selvfølgelig nødt til at dygtiggøre dig, og her kan et kursus være en rigtig god ide. Men er du kun interesseret i selv at få kontakt med en du kendte da vedkommende var i live, så er det måske en anden vej du skal gå. F.eks. denne:

Gratis afdødekontakt - kontakt til en afdød du kender

Du behøver ikke bruge penge på en professionel eller på min guidede meditation til afdødekontakt, for du kan faktisk nemt gøre det selv. Her kan du læse hvordan Bruce Moen fortæller at man kan gøre. Det er et uddrag fra hans bog "Rejser ind i det Ukendte".

I uddraget taler han med Janet som gerne vil i kontakt med sine børns netop afdøde farmor.

-

”Først skal du have Farmors opmærksomhed.”

”Hvordan?”, spurgte Janet.

”Begynd med at slappe af. Du kender Fokus 10. Læg dig ned, bevæg dig til Fokus 10 og tøm dit sind for forstyrrende elementer. Enhver stille, meditativ tilstand er fin. Genkald dig så Farmor, husk et tidspunkt hvor I to snakkede hyggeligt sammen. Giv dig selv lov til at mærke hvordan det var at være sammen med hende.”

”Som da hun besøgte os sidste forår og vi sad ude i gårdhaven og drak iste?”

”Det ville være helt fint. Det vigtige er at huske hvordan det føltes at være sammen med hende. Hvordan du følte det mens I talte sammen, lyden af hendes stemme, jeres omgivelser. Genkald dig det hele idet du husker så mange detaljer som du kan.”

”Omgivelser? Du mener som gårdhavens borde og stole, den varme solskinsdag, skyggen fra parasollen?”

”Præcis. Genkald dig så mange detaljer om den tid I var sammen som du har brug for, for at kunne mærke hvordan det var at være der og tale med hende. Begynd så at lade som om du har en samtale med hende.”

”Lade som om?”

”Ja, lad som om du fortæller hende om dengang I sad ude i gårdhaven og drak iste. Lad som om hun lytter mens du genopfrisker gamle minder med hende om den tid sammen. Du kan endda lade som om hun svarer dig, og minder dig om ting der skete eller ting hun sagde.”

”Hvorfor lade som om?”

”Det er en måde at åbne for din forestillingsevnes kraft på. Forestillingsevnen er en ikkefysisk metode til kommunikation. Jeg bruger udtrykket ’lade som om’ fordi det ikke betyder noget om du tror din samtale virkelig foregår eller ej. Kun at du lader som om den gør.”

”Hvad hvis jeg ikke reelt kan ”se” Farmor eller gårdhaven eller ”høre” hendes stemme mens jeg lader som om?”

”Det er helt okay. Du lader alligevel bare som om – lader bare som om du ser og hører hende. Du behøver ikke reelt se eller høre hende for at være i stand til at kontakte og hjælpe hende.”

”Gør jeg ikke?”

”Nej. Det er faktisk ikke nødvendigt at du på nogen måde er bevidst opmærksom på Farmor, jeres omgivelser eller samtale, for at du kan hjælpe hende. Det eneste der er nødvendigt, er at du lader som om du er.”

”I min opfundne samtale med hende kunne jeg fortælle hende ting jeg gerne ville sige før hun døde? Ville hun høre mig?”

”Ja. Ud fra min erfaring ved jeg at hun vil høre alt hvad du siger til hende i din imaginære samtale. Jeg ved at mange gange ønsker folk at de kunne have fortalt nogen noget inden de døde, og ønsker at de stadig kunne. Hvis der er noget du gerne vil sige til hende, ved jeg at hun vil få din besked. Du kan gøre dette når som helst.”

”Er det muligt at jeg rent faktisk ”ser” eller ”hører” noget der virkelig sker mens jeg prøver på at hjælpe hende?”

”Ja. Det er fuldt ud muligt. Det er min erfaring at jo mere villig du er til at gå med på fantasien, des mere sandsynligt er det at sådan noget kan ske. Noget vil måske ske under din fantasi som du ved du ikke fantaserede. Det er som regel små detaljer, som noget Farmor måske siger eller gør som du ikke havde nogen mulighed for at vide på forhånd. Det er et tegn på reel bevidst kontakt med Farmor hvis det sker. Men det er slet ikke nødvendigt at det sker for at kunne hjælpe hende.”

”Okay, så jeg lader som om jeg har en samtale med Farmor og mærker hvordan det føltes at være der med hende – og hvad så?”

”Derefter genkalder du dig en anden person. Dette kunne være nogen både du og Farmor kender som allerede lever i Efterlivet.”

”Det kunne være Farfar. Han døde for flere år siden.”

Genkald dig Farfar. Husk hvordan han så ud, hvem han var og hvordan det føltes at være i nærheden af ham i en glad stund. Inviter ham til at slutte sig til dig og Farmor. For at bruge dit eget eksempel kunne du måske lade som om du inviterer ham til at komme og sætte sig ned på en gårdhavestol ved bordet. Lad som om du skænker ham et glas iste. Lad som om du henleder Farmors opmærksomhed på at Farfar slutter sig til jer. Lad som om du har en samtale med ham hvor du fortæller ham at du prøver at hjælpe Farmor med at komme hen til det rette sted for hende.”

”Som ’Farfar, jeg prøver at hjælpe Farmor med at komme i Himlen?’”

”Ja. Jeg ville måske sige Parken eller Modtagelsescentret, men du kan bruge Himlen, Paradis eller hvad dine egne overbevisninger tillader dig. Så lad som om Farfar begynder at tale med Farmor. Lad som om han fortæller hende at han er kommet for at tage hende derhen. Lad som om hun ser ham og taler med ham. Lad som om de rejser sig og omfavner hinanden. Lad som om at du takker ham fordi han kom, når hun og Farfar tager af sted sammen. Du kunne endda lade som om han vender sig om og siger noget til dig idet de tager af sted.”

”Er det det hele?”

”Ja, så simpelt er det. Bagefter vil det måske være en god ide at skrive de indtryk du fik under oplevelsen, ned i din dagbog. Hvordan det føltes, hvad der skete, hvad der blev sagt – sådan noget.”

”Efter at hun er taget af sted, kan jeg så stadig fortælle hende ting jeg gerne ville sige før hun døde, men ikke fik sagt?”

”Ja, selvfølgelig. Du kunne bruge den samme gårdhavescene og bede hende om at komme. Bare lad som om hun kommer, og fortæl hende i din imaginære samtale hvad du gerne vil have hun skal vide. Det er meget ligesom bøn. Ud fra min erfaring ved jeg at din besked vil komme igennem til hende.”

”Men hvad hvis jeg ikke tror på at noget af det virkelig skete?”

”Det er helt i orden. Hvis det eneste du gjorde var at lade som om du mærkede noget af det ske, kan jeg forsikre dig for at Farmor hørte dig og fik den hjælp hun havde brug for. Hun og Farfar, eller den Hjælper der kom i stedet for ham, vil være i kontakt med hinanden. Når de kan kommunikere, vil Farfar eller Hjælperen være i stand til at gøre hvad der måtte være nødvendigt for at hjælpe Farmor der fra.”

”Hjælperen?”

”Nogle gange kan det være at den person du beslutter dig for at invitere, ikke er til rådighed af en eller anden grund. I de tilfælde vil en anden som lever i Efterlivet komme i stedet for den person. Nogle gange er det måske en anden som Farmor kender. Du vil måske endda få et indtryk af hvem den person er. Nogle gange er det en person som frivilligt gør disse ting – jeg kalder dem Hjælpere.”

”Og hvis jeg ikke tror på noget af dette?”

”Det er også okay, så længe du kan lade som om det sker. Ud over det, hvad har du at miste?”

-

Det lyder jo nemt. Hvad er det så der gør det svært?

Det gør tvivlen. Bruce Moen plejer at sige at "det er så nemt at det sværeste er at tro på at du faktisk gør det".

Den eneste måde at komme tvivlen til livs på er at øve dig og bede om beviser hver gang du tager kontakt (øv dig evt. på nogle du slet ikke kender, da beviserne så vil være stærkere). Nogle gange vil du ikke være i tvivl, men hvis du er, så bed den afdøde om at vise dig eller fortælle dig noget du umuligt kunne kende til uden faktisk at have talt med dem. Får du bagefter oplysningen verificeret, er der noget der tyder på at du faktisk har haft kontakt. Jo flere af den slags beviser, desto mindre tvivl.

Det er også noget jeg guider dig til i min guidede meditation - som du også kan bruge hvis du synes det er svært selv at fastholde dit fokus i ovenstående øvelse. Når min stemme guider dig, kan du bedre slappe af og flyde med end når du skal huske hvordan du har læst at man kan gøre.

Er det ikke farligt?

Nej. Det er kærlig kommunikation med mennesker du er tæt på. Som med alt andet her i livet er det selvfølgelig fornuftigt at sætte sig ind i forholdene når du er på fremmed grund, men det er ikke mere farligt end det er ufarligt. At nogle har haft skræmmende oplevelser med spøgelser el.lign. betyder ikke at det er farligt at beskæftige sig med. Det betyder bare at nogle blev bange for noget de ikke vidste hvad var, eller ikke vidste hvordan de skulle håndtere.

Kan du huske første gang du var alene hjemme som barn og blev bange for noget i mørket - men da din mor tændte lyset, viste det sig at der ikke var noget at være bange for? Lidt sådan kan det opleves, det her med at kontakte det ikkefysiske. Frygt og uvidenhed kan farve vores oplevelser negativt.

Det er min overbevisning. Har du en anden erfaring, og siger din mavefornemmelse dig noget andet, skal du selvfølgelig lytte til den. 

Jeg tør virkelig ikke selv eller stoler ikke på at jeg kan. Hvem kan du anbefale?

Jeg har ikke personligt stor erfaring med at bruge medier til det, men disse har folk jeg kender, anbefalet mig at linke til her:

 
Mærk selv efter om de føles rigtige for dig. Desværre har jeg som sagt ikke personligt erfaringer med dem, men har fået dem anbefalet af folk jeg kender og stoler på.
 
-
Har du spørgsmål om afdødekontakt jeg ikke har besvaret her? Så er du velkommen til at stille mig dem pr. mail - så kan jeg tilføje dem her på siden.
Udforsk din bevidsthed
Find dine egne svar
Officiel Hemi-Sync-forhandler
Certificeret af The Monroe Institute

Kurven er tom

Spar 10 % på mine guidede meditationer, og få desuden et gratis meditationsforløb. Klik på GRATIS i menuen, og se hvordan.